Is de Duurzaamheidscoach al bij jou in de klas geweest? Nee? Dan wordt het de hoogste tijd! Want al op tal van scholen in Nederland heeft hij de kinderen eens even lekker wakker geschud… en jouw klas kan toch niet achterblijven?!

Scholen enthousiast over de Duurzaamheidscoach

Samen met Duurzaamheidscoach Mitch Gielen gaan leerlingen blijvend aan de slag met duurzaamheid. Hij leert kinderen aan de hand van wedstrijdjes en wetenschappelijke proefjes handelen vanuit de duurzame gedachte. Wat dacht je bijvoorbeeld van licht maken met citroenen?

Kerndoelen van Tule

De Duurzaamheidscoach laat kinderen niet alleen kennismaken met duurzaamheid, maar geeft het onderwerp een blijvend karakter in de klas. Aan de hand van het bordspel BliepBliep worden leerlingen op speelse wijze bewust gemaakt van het effect van hun handelen op het milieu. Het spel en de kerndoelen van Tule die in het onderwijs worden nagestreefd, kunnen elkaar een dikke ‘high five’ geven. Daarom kan BliepBliep na de komst van de Duurzaamheidscoach worden gebruikt als ondersteunend lesmateriaal.

Direct bestellen

Aan de slag met duurzaamheid kan nu ook bij jou in de klas! Bestel hier het duurzaamheidspel BliepBliep dat speciaal voor kinderen ontwikkeld is.

Ga naar bestellen